Over mij

SONY DSC

“Ik ben eigenlijk al van jongs af aan opgegroeid met de waarde van lekker koken en lekker eten. Mijn vader ging elke zaterdag uitgebreid boodschappen doen en stond vervolgens de halve zondag in de keuken om de lekkerste dingen te maken. De geuren en de gezelligheid zijn me altijd bijgebleven. Met hem heb ik de eerste stappen in de keuken gezet en is mijn passie voor het koken ontstaan. Nu heb ik besloten om die passie verder uit te bouwen en zo veel mogelijk anderen daarvan te laten genieten”

One Thought on “Over mij

  1. J.C. Mandemakers on 13 december 2017 at 22:50 said:

    Beste culibuzzer,

    Laatst hoorde ik iemand met bijzonder veel enthousiasme over kalfswangetjes praten. Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. Na enig zoeken kwam ik op jouw site terecht. ‘Gesmoorde kalfswangetjes’ van 14 oktober 2014. Ik moet zeggen, ik kreeg er meteen trek in! Maar waarom is het zo’n onbekend product? Heeft het met de Bereidingstijd te maken?
    Ik kan bijna niet wachten ze klaar te maken!
    Nog een laatste vraag: is dit een familierecept? Zo ja, hoe lang al?

    Groeten,

    Jo Mandemakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *